Mød vores 50plus influenter

Her er en oversigt over vores superseje 50plus influenter.

Er du interesseret i at samarbejde med en eller flere af vores influenter, så kontakt os endelig på hej@influenter50plus.dk

Henriette Torp

Henriette deler op- og
nedture ved at være på "wegovy", og det at skulle tabe mange kilo. Få også et indblik i hendes hverdag med træning, hunde og lange gåture.

Instagramprofil: @torps_livsstil
E-mail: torpsnylivsstil@gmail.com

Peter Petersen

Peters mission er at inspirere andre mænd til, hvordan du holder dig ung, og at blive en gammel mand - uden at blive en gammel mand.

Instagramprofil: @tresplusmand
E-mail: peter@ordvalget.dk

Feline Samsøe

Felines profil handler om selvkærlighed, indre balance og indre vækst. Hun er uddannet som psykospirituel healingsterapeut, mindfull healer og mindfullnessinstruktør.

Instagramprofil: @feline_samsoe
E-mail: felineelnora@gmail.com

Vibeke Guldager

Vibeke deler ud af livet som kvinde 50+ og om at være i overgangsalderen. Det præsenteres altid med en god portion humør og smil på læben. 

Instagramprofil: @byguldager.dk
Website: byguldager.dk
E-mail: vibekesilke@gmail.com

Louise Møller

Louise deler ud af sin rejse fra stressramt til livsglad. Hun inspirerer andre til et godt liv eller en ny fed senkarriere, på den anden side af en ikke selvvalgt livsforandring.

Instagramprofil: @theharbourgirl
Website: theharbourgirl.dk
E-mail: mailharbourgirl@gmail.com 

Diana Sundt

Diana er uddannet ernæringsterapeut med speciale i fordøjelse og har især fokus på at hjælpe især kvinder til at få det godt med krop, sind og sjæl. 

Instagramprofil: @d.sundt.dk
Website: d-sundt.dk
E-mail: info@d-sundt.dk

Julie Reitzel

Julie ønsker at inspirere til større mod, flere farver og mere femininitet i påklædningen og poster outfits med kjoler, pufærmer, bling og stiletter. Herudover er der også plads til rejseliv, naturoplevelser og livsnyderi.

Instagramprofil: coloursheelstravel
E-mail: juliereitzel@gmail.com

Anne Nyland

Anne deler ud om livet 60plus og hylder sund aldring, voksencool livsstil og gråt hår. Hendes mission er at nuancere det ofte stereotype billede, der tegnes af kvinder i sølvsegmentet.

Instagramprofil: @a_la_anne
E-mail: mail.alaanne@gmail.com

Julie Andrea

Julie deler sin glæde ved cykling, frisk luft og de skiftende årstider - og den omfattende samling af stiletter. Hun ønsker at inspirere til at være fysisk aktiv, nyde naturen året
rundt og udforske verden med smil og nysgerrighed.

Instagramprofil: @Bikesandstilettos
E-mail: bikesandstilettos@gmail.com

Feline Samsøe

Feline sætter fokus på en sund krop, og har selv gennemgået et vægttab på 30 kg. Hun dyrker bodybuilding og fitness, og sind, krop, psyke og kost er en stor del af hendes livsstil.

Instagramprofil: _miss_feline_
E-mail: felineelnora@gmail.com

Følg også med på @influenter50plus