Mød vores 50plus influenter

Her er en oversigt over vores superseje 50plus influenter.

Er du interesseret i at samarbejde med en eller flere af vores influenter, så kontakt os endelig på hej@influenter50plus.dk

Henriette Torp

Henriette deler op- og
nedture ved at være på "wegovy", og det at skulle tabe mange kilo. Få også et indblik i hendes hverdag med træning, hunde og lange gåture.

Instagramprofil: @torps_livsstil
E-mail: torpsnylivsstil@gmail.com

Peter Petersen

Peters mission er at inspirere andre mænd til, hvordan du holder dig ung, og at blive en gammel mand - uden at blive en gammel mand.

Instagramprofil: @tresplusmand
E-mail: peter@ordvalget.dk

Anne Nyland

Anne deler ud om livet 60plus og hylder sund aldring, voksencool livsstil og gråt hår. Hendes mission er at nuancere det ofte stereotype billede, der tegnes af kvinder i sølvsegmentet.

Instagramprofil: @a_la_anne
E-mail: mail.alaanne@gmail.com

Vibeke Guldager

Vibeke deler ud af livet som kvinde 50+ og om at være i overgangsalderen. Det præsenteres altid med en god portion humør og smil på læben. 

Instagramprofil: @byguldager.dk
Website: byguldager.dk
E-mail: vibekesilke@gmail.com

Louise Møller

Louise deler ud af sin rejse fra stressramt til livsglad. Hun inspirerer andre til et godt liv eller en ny fed senkarriere, på den anden side af en ikke selvvalgt livsforandring.

Instagramprofil: @theharbourgirl
Website: theharbourgirl.dk
E-mail: mailharbourgirl@gmail.com 

Diana Sundt

Diana er uddannet ernæringsterapeut med speciale i fordøjelse og har især fokus på at hjælpe især kvinder til at få det godt med krop, sind og sjæl. 

Instagramprofil: @d.sundt.dk
Website: d-sundt.dk
E-mail: info@d-sundt.dk

Helle Aachmann

Helle er 53 år og livsnyder. På hendes profil kan du få et indblik i hendes hverdag samt inspiration med tøj, bolig, genbrug og rejser.

Instagramprofil: @helleaachmann
E-mail: schodts16@gmail.com

Følg også med på @influenter50plus